У п'ятницю, 17 травня на найромантичнішому проекті України "Холостяк" відбудеться довгоочікуване знайомство дівчат з батьками Микити Добриніна. Сам шоумен не раз говорив, що шукає на проекті справжню любов і придивляється до дівчат, які дійсно щось до нього відчувають, передає Clutch.

Нещодавно головний холостяк країни опублікував у своєму Instagram новий знімок. Добринін написав, що коли повертається в рідний дім після подорожей, йому доводиться замовляти їжу онлайн, так як холодильник порожній. Багато шанувальників угледіли в цьому натяк на те, що у фіналі шоу Добринін так і не зміг обрати собі супутницю життя.

"Знаєте за що я люблю поїздки і подорожі? За це незамінне почуття, коли ти повертаєшся додому. Зайшов, кинув рюкзак, завалився на диван, включив музику і… згадав що їсти вдома нічого". написав під фото Холостяк

Ось що відповіли дописники: «А вдома не чекає переможниця холостяка з вечерею?», «Але все-таки домашня їжа смачніша,якщо зроблена з любов'ю», «Так з подорожі і вдвох повернулися», «А обручку на правій руці хтось помітив?», «Якщо у вас раптом не вийде з переможницею з Холостяка…знайте, є Я».

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у цьому році головним холостяком країни став популярний ведучий і редактор чоловічого глянцю Микита Добринін.

Також портал Знай.uа писав, що у десятому випуску шоу "Холостяк-9" з проекту пішла Марина, в результаті чого в проекті залишилося три дівчини.