Відома американська модель Кайлі Дженнер є однією з наймолодших мільярдерок світу. Дівчина прославилася участю у телевізійному реаліті-шоу сімейства Кардашьян, також вона займається бізнесом і має косметичний бренд. Кайлі, як і її знамениті сестри, має численну армію прихильників в Instagram, яких частенько радує новими постами.

В цей раз Дженнер вирішила поділитися з фанатами фото, на якому позує в спокусливому образі. Схоже, в цьому незвичайному луці Кайлі фотографується для якогось глянцю як мінімум, оскільки видно, що це професійні знімки. На фотографії Кайлі позує у відвертому білому боді, яке ледь прикриває соковиті форми та інтимні місця на тілі дівчини. Знизу можна помітити пишну накидку, яка як би сповзла з плечей Кайлі. Волосся моделі зібране в строгу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж. Вона відображена в пікантній позі, яка підкреслює пишні форми.

У підписі до фотографії Кайлі Дженнер написала: "Remain calm", що перекладається як "Зберігайте спокій". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом фотографії сподобалися, модель засипають компліментами і побажаннями, а деякі запитують, куди Кайлі фотографувалася в такому відвертому вбранні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Кайлі Дженнер приміряла образ спокусливої русалки в гарячій фотосесії. Модель вирішила поділитися з фанатами фото, на якому позує в спокусливому образі русалки. На фотографії Кайлі позує у відвертій сукні оригінального фасону, яка підкреслює соковиті форми моделі. Цей наряд має насичений бірюзовий колір, а також декорований пір'ям. При цьому волосся дівчини також бірюзового кольору – мабуть, зроблене таким у фоторедакторі, а на її обличчі яскравий макіяж.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.