У понеділок, 20 травня, в Україні відбулася інавгурація новообраного президента, яким став Володимир Зеленський. В нашій країні його знають, як творця, керівника і ведучого студії "Квартал 95", а також багатьох інших проектів, які створювалися цією студією. Однак, після того, як Зеленський оголосив про участь у президентських виборах, йому довелося вийти з гумористичного бізнесу.

Однак, ні "Квартал 95", ні інші проекти-дітища Зеленського не закриваються після його обрання президентом. На сторінці "Кварталу" в Instagram з'явився відеоанонс нових концертів вже без Володимира Олександровича. А в підписі до цього відео шанувальників запитують, хто стане новим "гарантом гумору" в Україні. "Хто стане новим гарантом гумору – дізнайтеся вже в цю суботу, 25 травня, о 21:40 на 1+1!", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що директор "Кварталу 95" розповів про непоправну жертву Зеленського.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квартал 95 знайшов заміну Зеленському.