Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже забавне спільне селфі зі своїми подружками, влаштувавши веселий дівич-вечір. Так, артистка заінтригувала прихильників розмовами про весілля, а також захопила схожістю з виконавицею і найкращою подругою Аліною Астровською (на фото вона внизу посередині).

"#подружкиНевесты #СВАДЬБА
Обговорили сукні на свято, поговорили про чоловіків, батьків, дітей , визначили плани на літо, заглибилися в тему сильних і незалежних, але вирішили залишатися слабкими 😂і незалежними) люблю вас, дівчатка, ❤️❤️❤️
Як гадаєте, у кого з нас скоро найнеймовірніше торжество 👰???", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери взялися коментувати побачене: "А я взагалі думала , що ви з Аліною сестри..дуже схожі))", "Аліна Астровська, ви дуже схожі на Регіну Тодоренко, навіть голос схожий.", "Весілля у Регіни ❤️", "Ось так загадку кинула! Тепер ажіотаж підніметься 😂❤️", "У тебе 😻", "Ви не сестри з Астровською? Так схожі.". Як ви схожі з Аліною Астровською! Дивно. І зовні, і манерою спілкування, і голосом.", "Ви з Аліною не родички ?? схожі так".

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.