У четвер, 23 травня, відбулося довгоочікуване весілля Насті Каменських і Потапа. Зазначимо, що парочці довгий час приписували роман. І зараз артисти офіційно підтвердили свої стосунки.

Потап і Настя вирішили публічно зізнатися один одному в почуттях і запросили на торжество безліч зірок українського шоу-бізнесу.

У соцмережі Instagram jetsetterua опублікували зворушливе відео, на якому новоспечене подружжя співає пісню з одного мікрофона і ніжно обіймає один одного.

"Апогей ніжності. Гірко! І многая літа", - йдеться у підписі під роликом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль опублікувала у своєму Instagram відео, на якому її син Веніамін передає Потапу і Насті найкращі вітання і побажання щасливого життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, напередодні радісної події Настя Каменських показала перші весільні фото. На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала знімок, на якому позує біля вікна в халаті з написом "Bride" ("Наречена").

Також портал Знай.uа писав, що журналісти вирішили попросити прокоментувати весілля колишню дружину Потапа і його партнера по бізнесу Ірину Горову.