Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками архівним фото, на якому позує на шкільній лінійці з мікрофоном в одній руці, і з кубком в інший.

Цю фотографію і підпис до неї Могилевська присвятила святу Останнього дзвоника, який в ці дні проходить у багатьох українських школах. Наталія побажала випускникам реалізації задуманих планів, а тим, хто продовжує навчається – крутих і незабутніх канікул, які стартують після останнього дзвінка.

У підписі до фотографії артистка написала: "В школах стартувала низка останніх дзвінків, і я вітаю всіх учнів! Всім, хто продовжує навчатися, бажаю крутих і незабутніх канікул, а випускникам – реалізації задуманих планів і успіхів! Вчіться і ніколи не зупиняйтеся. P. S. Всіх, хто залишається на літо в Києві, моя школа @talantschool запрошує на денний літній табір! Ми приготували творчі уроки і навчальну розважальну програму!".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".