Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати у мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. В цей раз Настя вирішила показати шанувальникам миле фото у скромному образі.

Для фотосесії скандальна балерина наділа напівпрозоре плаття, під яким не видно білизни, однак груди прикриті декором у вигляді білих квітів. Поверх цього вбрання Анастасія Волочкова накинула чорну шубку. Її волосся зачесане у красиву зачіску, а на обличчі легкий стриманий макіяж. У підписі до фотографії балерина написала: "Black and white... By Olena Galitzina". Схоже, Волочкова вирішила відкрити коментарі до цієї фотографії.

Як ми вже повідомляли, не так давно скандальна балерина відключила можливість коментувати її фотографії в Instagram, що засмутило її шанувальників і позлило хейтерів. Хоча сама балерина невпинно хвалилася тим, що більше не отримує погані коментарі від "недолюблених, заздрісних і некрасивих" жінок. Тепер же, мабуть, не втрималася і таки відкрила коментарі. Звичайно, користувачі не упустили можливості поглумитися над Волочковою, хоча є і ті, хто хвалить Настю і її образ.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.