Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, яке викликало багато обговорень в соцмережі.

На фотографії Леся позує на вулиці в сміливому образі і в неймовірному місці. За словами телезірки, вона знайшла в Києві місце, яке нагадало їй американське Маямі. Нікітюк відображена в одному зі столичних ресторанів, куди прийшла в коротенькому картатому платті. Волосся Лесі розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж. Дівчина сидить, закинувши ногу на ногу і демонструючи довгі стрункі ніжки. В руці вона тримає келих рожевого шампанського.

У підписі до фото Леся Нікітюк написала: "Прямо Мiami. #лесяникитюк #киеввечерний". Шанувальники не пройшли і повз цієї публікації і почали активно її обговорювати. Фолловери засипають Нікітюк компліментами за її незвичайний образ і милу усмішку.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.