Популярна українська співачка Камалія порадила вокалістці Насті Каменських, яка днями вийшла заміж за продюсера Потапа, звести свого чоловіка на п'єдестал. Про це вона заявила на своїй сторінці в Instagram.

Камалія зазначила, що раз вже Потап і Настя зважилися на те, щоб надягти кільця вірності і пообіцяти любити один одного вічно, саме час подумати про те, як зберегти теплі стосунки в родині. І вирішила дати пораду молодятам на правах дослідної подружжя.

"Насті потрібно піднести Потапа подумки на п'єдестал — тільки він повинен бути ідеалом, а Потап повинен у своїх думках уявити Настю на такому ж п'єдесталі. І всі роки піднімати один одного, любити і схилятися один перед одним. Це найкраща тактика збереження відносин на роки", - порадила молодятам українська артистка.

Раніше повідомлялося, що в четвер, 23 травня, відбулася довгоочікувана весілля репера Потапа і співачки Насті Каменських. Святкова церемонія проходила в ресторані Fabius, який розташований недалеко від Києва. На заході було чимало традицій, в тому числі й обряд, пов'язаний з киданням букета.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Відео цього зворушливого моменту потрапило в мережу. На кадрах видно, як за спиною у нареченої зібралися незаміжні дівчата, присутні на святі. Згідно приймете, дівчина, яка зловить букет нареченої, незабаром вийде заміж.

Настя Каменських вирішила полоскотати нерви незаміжніх дівчат і кинула букет не відразу. У підсумку, весільний букет Каменських дістався щасливою гості, а кому - невідомо, обличчя дівчини не розгледіли.

Нагадаємо, Потап повіз Настю Каменських в медовий місяць.

Як повідомляв Знай. ua, у Насті Каменських на весіллі "вкрали" найважливіше.

Також Знай. ua писав, що Настя Каменських у весільній сукні показала, про що завжди мріяла.