У четвер, 23 травня, відбулося весілля найяскравішої пари українського шоу-бізнесу – Потапа і Насті Каменських. Шанувальники давно приписували знаменитостям роман, і ось, нарешті, їх підозри підтвердилися, і зоряний дует зіграв пишне весілля.

У ЗМІ і соцмережах вже кілька днів обговорюють весілля Потапа і Насті. І хоча знімати на території ресторану, де проходило свято, журналістам заборонили, зіркові гості самі все показали й розповіли. Не стали приховувати подробиці і новоспечене подружжя – і Потап і Настя, вони також викладають фото зі свого свята.

Так, Каменських показала момент, коли йшла до "вівтаря", тобто до Потапа, який чекав її біля арки. Настя виглядає абсолютно щасливою, вона крокує до коханого під захоплені вигуки гостей весілля. В руках вона тримає красивий букет білих квітів, який вона вже показувала раніше. У підписі до фотографії співачка розповіла про цей особливий день.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"#Weddingday завжди неймовірно важливий для кожної дівчини. І як радісно, коли він ідеальний. Коли насолоджуєшся моментом, коли кожна секунда безцінна. За те, що у цей день все пройшло неймовірно і чарівно, дякую: 💎Event organisation: мої незамінні @gg_project @ludagolubitskaya @golubitskaya. 💎MUA: @mariia_samharadze. 💎Hair: @vlasova____irina. 💎Style: @lan_ira @tatyana_larina_tata 💎Decor: @fiori_ua. 💎Dream dress: @novias.ua @galialahav. 💎Photo: @taranenkopro", - написала Настя.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.