Відомий український співак, який переміг у Національному відборі і став учасником "Євробачення" у 2018 році, Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin, і якого ще називають українським Дракулою, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз артист порадував фоловерів новим селфі в стильній вишиванці.

Костя сфотографував себе в дзеркало, мабуть, у гримерці, до або після концерту у Львові. На фотографії вона позує у чорній вишиванці з синьою вишивкою. Волосся артиста оригінально пофарбоване в чорний і білий колір, а на його очах темні окуляри. У підписі до фото Melovin написав: "Якщо не відмовляє пам'ять, то це вишиванку мені подарував хтось із Вас саме у Львові майже рік тому! Символічно!".

Нагадаємо, Melovin виклав у мережу ряд фотографій з нової незвичної фотосесії, на якій він постав в цікавому образі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Melovin продав свій найдорожчий талісман.

Також портал "Знай.uа" писав, що Melovin став восьминогом в продовження відомого мультфільму.