Український знаменитості Потап і Настя Каменських нещодавно відсвяткували довгождане весілля, після якого відправилися у медовий місяць до Туреччини. Тим часом співачка продовжує радувати шанувальників яскравими фото з торжества.

Так, нещодавно Каменських опублікувала ексклюзивний знімок, на якому йде до вівтаря, тримаючи в руці ніжний весільний букет. Співачка виглядає дуже щасливою, а гості обсипають її пелюстками троянд.

"Wedding day завжди неймовірно важливий для кожної дівчини. І як радісно, коли він ідеальний! Коли насолоджуєшся моментом, коли кожна секунда безцінна!" - написала Настя.

Шанувальники не пройшли повз і засипали молоду сім'ю компліментами і побажаннями щасливого життя.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Неймовірно красиво!", "Найкласніша пара 21-го століття. Любові і розуміння", "Розкішна наречена!", "Настя, ти розумничка у всьому і красуня! Вітаю вас з Льошею", "Красива пара, доповнення один одного", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, дружина Позитива показала всім, що повинен бачити тільки він.

Раніше Знай.uа повідомляв, Потап показав, як одягав кільце на пальчик Насті.

Також Знай.uа писав, колишня Потапа поставила крапку у весіллі Каменських.