Українська актриса і зірка студії Квартал 95 Олена Кравець показала шанувальникам фотографію доньки. Відповідний знімок вона опублікувала в Instagram.

Раніше артистка намагалася не показувати громадськості своїх дітей. Однак днями зважилася опублікувати знімок своєї старшої доньки Маші.

15-річна дівчинка вразила схожістю зі зірковою мамою, а у підписі до фото вона назвала її "Моя любов". На знімку Марія спробувала себе в ролі моделі. Вона позувала у вишуканому дизайнерському костюмі Марини Лірник, яка є дружиною українського коміка Антона Лірника.

Дівчину розхвалили в коментарях, фанати відзначили неймовірну схожість дівчинки з мамою і здивувалися, як вона змогла так швидко вирости. При цьому деякі зазначили, що Маша швидше схожа на молодшу сестру Олени, ніж на дочку.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Яка ж вона у вас гарна, просто очей не відірвати", "Красуня, мамина копія", "Коли вона встигла так вирости, красуня", "Така вже доросла", "сестра?", "Я не дізналася Машу, просто вогонь", "Яка гарна Машка", - пишуть фоловерів.

Нагадаємо, зірка Квартал 95 показала, що вміє робити ротом.

Як повідомляв Знай. ua, Кравець з "Квартал 95" показала доньку-красуню.

Також Знай. ua писав, що Кравець з "Квартал 95" умилила архівними фото.