Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр з молодшим братом Гошею, влаштувавши милу прогулянку по річці на човні. Так, артистка зізналася, що малюк дуже енергійний і допитливий, тому його потрібно тримати двома руками. Варто відзначити, що Аліна просто обожнює дітей, частенько показуючи шанувальникам племінників і братика.

"Якщо Гошу не тримати двома руками, Гоша буде ловити пуголовків та водомірок, а ми будемо ловити Гошу🤗🏊🏼‍♂️", - пожартувала Гросу. Фолловери залишилися в захваті: "Які ви схожі як дві краплі води😍 Дуже красиві", "Класні 😍", "Дуже мило і красиво 💞", "Милі!!!!))))😉😉😉😉😉😉😉👍👍👍😘😘😘😘😘😘😘", "Просто красуня!".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.