Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже відвертий кадр, позуючи на премії "РуТв 2019". Так, артистка похвалилася відразу двома нагородами - "Співачка року" та "Кіно і музика", примірявши коротеньку сукню з блискучою срібною бахромою і глибоким декольте, крислатий капелюх і накидку, доповнивши пікантний образ футуристичними вузькими окулярами і масивними аксесуарами.

"Style @luviofficial@kochegov_konstantin@tina_antonenko_makeup ❤️", - відзначила стилістів і визажистів Лобода. Фолловери взялися коментувати побачене: "Леді Гага - відпочиває", "Молода Шер😊", "Лобода - руська Мадонна .", "ЗІРКА 💜🌹🌹🌹👏👏👏👏👏", "Карколомне вбрання!", "Лобода єдина на нашій естраді зараз зі смаком і епатажем одночасно, ну і звичайно з голосом і талантом!!!👏", "Бейонсе.....", "Лобода! Це круто!!!", "Красуня👍".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.