Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраву серію кадрів, рекламуючи популярний миючий засіб. Так, артистка позувала в розкішній довгій сукні в чорно-білу клітинку, зізнавшись, що до появи сина Майкла жити не могла без екстриму і навіть спокійно їла жуків в Уганді, а ще стрибала з водоспаду.

"Ви всі знаєте, що раніше я не могла жити без екстриму. Стрибнути з водоспаду? Будь ласка! З'їсти жука, якого тільки що смажили поруч з туалетом в Уганді? Легко! Але так було раніше, до того, як материнство внесло свої корективи. І потихеньку з безстрашної Регіни-мандрівниці я перетворилася в злегка божевільну і схвильовану матусю. Кип'ятити соски, пляшечки, що впали на підлогу іграшки – це все про мене! Я стала ретельно стежити за тим, що потрапляє в рот моїй дитині.", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери ж не змогли прокоментувати побачене, адже Регіна вирішила приховати коментарі. Варто відзначити, що шанувальники часто критикують молоду маму за масу реклами в постах.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.