Батько російського репера Децла Олександр Толмацький розповів в яких він зараз знаходиться відносинах з невісткою та онуком.

Про це зазначають російські ЗМІ.

Відзначається, що через місяць після смерті Кирила Толмацького, більш відомого як Децл, з'ясувалось, що його родичі ворогують між собою.

Зокрема, вдова чоловіка Юлія Толмацька звинуватила свекра і свекруху у "війні" проти себе. У свою чегу батько репера не залишився осторонь, він розповів, що невістка налаштовує сина проти родичів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Більше того він розповів, що взагалі не знає місця перебування невістки з внуком.

"З колишньою дружиною Кирила і онуком у нас немає ніяких відносин. Я навіть не знаю, де вони", - зізнався Олександр.

При цьому Тлумацький не став кидатися звинуваченнями і вважав за краще не виносити сміття з хати.

У свою чергу психолог звернув увагу на сторінку Юлії у соцмережі. Дівчина часто розмірковує про добро і зло і робить доволі дивні висновки. Наприклад, вона мріє вивчити мову сніжинок, щоб дізнатися, про що пишуть хмари.

"Я можу сказати, що у мене цей профіль в Instagram викликає певну настороженість", - відзначив психолог.

Можна припустити, що таким чином Толмацька справляється з втратою чоловіка і батька своєї дитини, але маска та дивні пости були і при живому Децла.

Нагадаємо, спостережливі шанувальники виявили містичний зв'язок між смертю популярної російської співачки Юлії Началовой та її участю в реаліті-шоу "Останній герой". Користувачі переконані, що поїздка на острів була для багатьох учасників справжнім прокляттям, і Юлія Началова не дарма не хотіла залишатися там.

Як повідомляв "Знай.ua", відома російська співачка і актриса Христина Орбакайте опублікувала нову фотографію, яка викликала справжній гнів фанатів. А все через те, що ще вчора Христина сумувала за померлою співачкою Юлією Началовою.

Також "Знай.ua" писав, що у сім'ї знаменитого репера Децла (Кирила Толмацького), який раптово помер 3 лютого, розгорівся справжній скандал навколо спадщини. З'ясувалося, що синові виконавця Антонію необхідно довести спорідненість з померлим батьком.