У смерті відомого радянського співака Йосипа Кобзона, який помер у серпні 2018 року, знайшли містичний слід.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, близький друг співака Левон Оганезов, який був знайомий із Кобзоном понад 60 років розкрив моторошні деталі.

За його словами співак боровся із важкою онкологічною хворобою понад 15 років. Цікаво, що тяжке захворювання ньому напророчила циганка ще задового до захворювання.

Йосип Кобзон
Йосип Кобзон

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Коли він захворів, я згадав один випадок. Якось на початку 70-х років ми були на гастролях у Краснодарі і пішли вдвох на ринок. Там до нас підійшла циганка, яка звернулася саме до Йосипа. У Йосі настрій був гарний, він дав їй п'ять рублів – на ті часи великі гроші. І тоді вона йому сказала страшне пророцтво: "Проживеш ти 82 роки. І останні десять років будеш дуже хворіти. Буде у тебе двоє дітей, велика кількість онуків, багато грошей, слава і шана". Все збулося..." – поділився Оганезов.

Варто нагадати, що вдова померлого співака Йосипа Кобзона Неллі не стала довго сумувати за другою половинкою. Навпаки, вона носить світлі і яскраві одягу, велика кількість прикрас і ще частіше буває в світі, ніж за життя свого знаменитого чоловіка, помітили папараці. Жінка явно вирішила не замикатися в собі.

Нагадаємо, у новорічну річ мільйонам росіян зробили незвичний подарунок - на одному із популярних телеканалів транслювали телепередачу за участі померлого влітку популярного радянського та російського співака Йосипа Кобзона.

Як повідомляв "Знай.ua", закритий спосіб життя вдови народного артиста, шанувальника псевдореспублик, політики Путіна і вихідця з України Йосипа Кобзона, став приводом для чуток. У центрі уваги користувачів соцмережі Неллі Кобзон опинилася через те, що її нечасто побачиш на людях.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі з'явилися останні прижиттєві світлини відомого російського співака Йосипа Кобзона. Знімки, зроблені в березні 2018 року, у день народження актриси. Місяць потому, у квітні 2018-го, Кобзона госпіталізували через проблеми зі здоров'ям.