Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайним кадром, вперше показавши розкішне тіло в спідній білизні. Так, артистка позувала у чорно-білій фотосесії, примірявши коротенькі чорний топ і труси із завищеною талією, виставивши напоказ плоский живіт.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не змогли повірити очам: "ЦЕ ДУЖЕ НЕСПОДІВАНО ЩАС БУЛО", "В Каменських з'явився Льоша і вона почала вылаживать такі , фотки ,а так подумати ... Тіна весілля не за горами ?", "Піпець💥🔥♥️ Де записатися на курси ідеальності? Тіна, фігура просто космос 🚀", "«як завжди, ти хороша, І фігурка, і душа»😂💥", "Ну ніфіга собі🔥 Тіна, мені жарко стало, не дивлячись на те, що я дівчина😅 Для кого такі сексуальні фото?❤️", "Шикарна 😍 Тінусь, це на тебе не схоже. Що сталося? 😂💓", "Це було зараз дуже дуже несподівано😂😍", "Ти розумниця🙏❤️видно що багато працюєш😍🔥просто вибух❤️😍🔥", "вогник під'їхав".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.