Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав кумедне фото, на якому позує в стильному і навіть брутальному прикиді.

Швидше за все, це кадр з нового кліпу Потапа і його групи Mozgi – "Чуйка". Або ж фото було зроблено на зйомках цієї відеороботи, адже Потап позує на знімку в образі, в якому з'явився в кліпі. На ньому чорна толстовка, поверх якої він накинув чорно-білу шкіряну курточку. На очах артиста стильні сонцезахисні окуляри.

У підписі до фотографії Олексій Потапенко написав: "Коли не пре, хочеться, щоб під рукою виявилася чарівна кнопка. Щоб БАМ! і навколо все заграло яскравими фарбами. Не грузись, у мене #Chooyka, що все буде чим-пім-пау! Успіх поруч – запалюй на сайті @favoritsport_official". Фанати не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.