Українська телеведуча і журналістка Катя Осадча, яку підозрюють у вагітності, опублікувала фото без макіяжу. Про це передає Clutch.

Катя Осадча є частим гостем світських заходів, на яких спілкується з головними зірками українського шоу-бізнесу. Як зазначали раніше, зірка прикриває вагітний животик об'ємними вбраннями і не поспішає ділитися радісною новиною.

А поки що на офіційній сторінці в Instagram Катя Осадча поділилася фотографією без макіяжу і захопила природною красою.

"Улюблене час, улюблені квіти!" – написала Осадча.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Зірки теж звичайні люди. На роботу фарбуються, одягаються. Вдома ходять в домашньому і без макіяжу, цілком нормальна ситуація. Дуже щире фото. Теж обожнюю півонії", "А мені імпонує, що Катя не соромиться без макіяжу. Всі б так виглядали по-справжньому, ви як дівчинка. Розумна, працьовита і не така, як інші. Як на мене, одна з найкращих жінок на нашому телебаченні", "Дуже красива, натуральна, жіночна, така домашня, м'яка і пухнаста, дуже класна. Не всі можуть себе показати натуральними, і Катюша дуже гарна така!!!" – коментують шанувальники.

Нагадаємо, мама Сердючки спокусила відомого ведучого на весіллі Потапа і Каменських.

Раніше Знай.uа повідомляв, Каменських разом з Потапом можуть стати тренерами улюбленого шоу українців.

Також Знай.uа писав, Осадча в яскравій сукні ледь не затьмарила наречену на весіллі Потапа і Каменських.