Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно новоспечений чоловік знаменитості, продюсер Потап виставив дуже трепетне фото своєї коханої, яка прямувала до вівтаря у весільній сукні. Так, артист ніжно зізнався дружині в коханні, заявивши, що вона у нього найкрасивіша. Варто відзначити, що весілля Потапа і Насті відбулося 23 травня в одному з розкішних заміських ресторанів Києва, а відразу після гучних гулянь щаслива парочка відправилася в медовий місяць в Анталію на приватному літаку.

"Яка вона у мене красива @kamenskux#bearanddiamond 🧸💍 ", - трепетно підписав Потап. Фолловери не пройшли повз: "Дуже красива 💋❤️", "Завжди Дивіться один на одного очима, повними любові❤️❤️", "Головне, що вона твоя!❤️", "Щаслива", "БОЖЕЧКИ😍😍😍😭😭😭", "Так Настя дуже красива.", "Дорогий Потап, бажаю щоб через багато років, ти так само захоплювався своєю дружиною!!!", "Настюша-чудо!!!!)))) Дуже красива!!!!)))))".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.