Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася підготовкою до проекту "Балерина і Клоун", з яким виступить в Анапі. Так, артистка зіграє роль балерини, в той час як режисер-постановник Микола Челноков буде добрим клоуном. Анастасія показала безліч кадрів з репетицій, але виявилася як завжди в своєму репертурі, коли залізла в сталеву конструкцію, що нагадує клітку, і розсілася там на шпагаті.

"Сьогодні все третя репетиція з моїм добрим Клоуном Миколою Челноковим до нашого проекту «БАЛЕРИНА І КЛОУН».. Але ми знайшли нові рішення. Це так цікаво!!!!🙏🏻 Проведіть пальцем, якщо цікаво.😉 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж не змогли висловити емоції, адже хитра балерина воліє приховувати коментарі, побоюючись критики.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.