Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайним кадром, позуючи без макіяжу. Так, артистка буквально полонила шанувальників натуральністю без яскраво-червоної помади, однак деякі помітили дивні зміни з довжиною волосся. На весіллі у Насті Каменських і Потапа волосся Тіни було значно довшим, в той час як на фото воно коротке.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери взялися коментувати: "Що за перформанси з волоссям, на фотках коротке, а на весіллі довге", "як? як? як?
що з твоїм волоссям не так!? як так!? воно то коротке, то знову довге", "така світла дівчинка 💫 вчуся також яскраво світити ", "блін, реально на лисичку тут схожа😻😻", "кицюня", "в твоїх очах - світ
прекрасна", "Як не закохатися в цю красу😻🤤", "Які губки😻які оченята🤤які ручки💔".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.