Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала втомлене фото, яким налякала шанувальників.

На фотографії Регіна позує в стильному луці – на ній квітчаста світла спідниця і рожева блузка, поверх якої вона накинула довгий сливовий піджак. Телеведуча сидить на дивані в оточенні іграшок, схоже, це фото було зроблено на зйомках нового випуску програми "Регіна +1". Волосся зірки розпущене в красивій укладці, а на її обличчі яскравий макіяж і втомлений вигляд.

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото на сторінці Тодоренко. Фолловери стривожені втомленим виглядом Регіни і радять їй більше спати і відпочивати.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.