Настя Каменських поділилася з шанувальниками фото, на яких можна помітити досить струнку і спортивну фігуру популярної співачки. Про це передає Clutch.

Настя Каменських (NK) — одна із найпопулярніших українських співачок, яка здобула популярність завдяки дуету з Потапом. З 2017 року почала займатися сольною кар'єрою, взявши псевдонім NK. Крім співочої діяльності, Настя Каменських веде свій блог на YouTube і займається дизайном власного бренду спортивного одягу. У ній же вона часто з'являється на тренуваннях, знімками з яких активно ділиться у своєму Instagram.

"Дуже ніжно і жіночно", "Ого, ось це форми", "Постать, що треба", "Так стильно, навіть тут ти красуня", - пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Кароль і Валерія оскандалилися через сукню.

Раніше Знай.uа повідомляв, Потап показав найзворушливіше фото з весілля, Каменських позаздрить кожна.

Також Знай.uа писав, Потап показав еротичне фото з Настею Каменських.