Відома українська співачка, улюблениця мільйонів Світлана Лобода знову змусила говорити про її особистого життя. Чутки про її роман з німецьким рокером Тіллем Ліндеманном підігрілися до неможливості.

У перший день народження Тільди зіркова мама показала оригінальний подарунок для маляти - опублікувала неоднозначне відео, в якому вона тримає у роті соску з логотипом Rammstein. Відеоряд супроводжується музикою групи.

Днями популярна рок-група випустила сьомий безіменний альбом після десятирічної перерви. Платівка швидко набирає популярність, а Rammstein вирушили в масштабний стадіонний тур Європі.

У новій пісні "Ausländer" ("Іноземець") шанувальники між рядків прочитали послання Тілля Світлані і називають цю пісню зізнанням в любові. Яскравий кліп знімали в Африці. У ролику Ліндеманн зізнається в любов російською мовою: "Я любью тьебья".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Ці слова Світлана Лобода особисто почула зі сцени на концерті групи. Співачка опублікувала в Instagram коротке відео з фрагментом шоу.

«Початок», - коротко написала вона, і не стала більше коментувати ні концерт, ні Тилля. Очевидно, співачка приїхала до Німеччини підтримати музиканта. Вона опублікувала фото в яскравому вбранні в місті Мюнхен.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфи з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється їй.