Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже незвичайне відео, пристрасно цілуючи шоумена Олександра Ревву на очах у численної публіки. Так, артисти просто виступили дуетом, виконавши спільну пісню. Варто відзначити, що в Олександра є любляча дружина і двоє дітей, проте Світлана - його краща подруга вже довгі роки. Також виконавець ніжно назвав Лободу "діамантом" прямо зі сцени.

"«Ця любов» буде скоро у вашому місті -НИЖНІЙ НОВГОРОД 🔥🔥🥳 👌
І величезний стадіон буде ревіти і танцювати під наші треки!!!!Ми цього чекаємо !!!!❤️16 липня!!!!", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Які зайці❤️ бережіть цю дружбу🙌🏼", "А як же Ліндеманн?", "Вони друзі і не більше. Світланка дуже і дуже інша. Вона і Тілль💘.", "Найспекотніший дует 🔥", "купа Мужиків😍З усіма встигає, цілуватися🔥Серцеїдка🔥".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.