Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим інтерв'ю, в якому всерйоз задумалася про створення власної жіночої партії, а вже в наступному відео запропонувала шанувальникам придумати гарну назву. Так, поки що перемагають варіанти "ПОПА" (Партія Олі Полякової), "ЖОПА" (Жіноча партія Олі Полякової) і "РЖУ" (Рух жінок України). Були і серйозні пропозиції, наприклад, "Жіночий сектор", і "Перша жіноча партія України".

"Дорогі мої, пропонуйте назви нашої політичної сили!", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "ОЛЯ, може не треба? Залишайтеся на сцені королевою ночі, ми вас як артистку любимо", "Кожен повинен займатися своєю справою... блін , сподіваюся це жарт.", "Рух жінок України - РЖУ. Прикольно по-моєму", "Я б не розпорошувалася на політику. У Вас із співом не погано😉👏", "А давайте як у Зеленського Зе! А в нас По!".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.