Відома українська телеведуча Ольга Фреймут виклала у своєму профілі в Instagram архівний кадр.

Як відомо, 37-річна зірка шоу "Ревізор" - мама трьох дітей, 13-річної Злати, 3-річного Валерія і 2-річної Євдокії. Фреймут часто ділиться з шанувальниками фото своїх дітей і розповідає порадами щодо виховання.

Так, на днями в Instagram-акаунті Freimut News з'явився знімок Олі, на якому вона зображена на прогулянці з коляскою. Подписички відразу ж здогадалися, що кадр архівний.

"Будьте колом безпеки для своєї дитини. Нехай усі довкола критикують ваше дитя — ви ж обійміть та пробачте", — написано у публікації.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У коментарях шанувальники Фреймут почали активно обговорювати публікацію.

"Круто сказано!", "Так і ніяк інакше", "Завжди подобалася, ти щира і посмішка у тебе приємна", "Золоті слова!", "Олю, це точно, якби так ще хтось думав, а не поради давав", "Клас".

Нагадаємо, Фреймут показала, чим займається з Кухар на дивані.

Раніше Знай.uа повідомляв, Педан потроллив Івлєєву, Варнаву і Дорна.

Також Знай.uа писав, Оля Фреймут показала рідкісний кадр з молодшою донькою.