Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила зворушливе спільне фото з весілля, танцюючи і цілуючись з коханим чоловіком Потапом. Так, артистка вирішила подякувати шанувальникам за теплі слова і масу привітань, а також зізналася, чому вони так довго приховували почуття від зацікавленої публіки.

"Дорогі, дякую вам за привітання! За теплі слова і за те, що ви поділяєте наше щастя🥰 Я дуже вас люблю і ділюся з вами своїм кожним днем у соціальних мережах, у своїх влогах💜 Я рада розповідати вам про всі важливі моменти і досягнення мого життя. Але ось найпотаємніше ми з @realpotapхотіли зберегти тільки для нас двох🙏 Ми вдячні, що ви розумієте, наскільки нам важливо було оберігати нашу любов💕 Ми любимо вас нескінченно і саме тому, коли прийшов час, ми вирішили розповісти вам про найважливіше почуття за допомогою музики і нашої творчості 💖 Любов — це велике і величне почуття. Це безцінні емоції. Я щиро бажаю вам знайти людину, в очах якої ви будете бачити цілий світ, який наповнений любов'ю... Погляд якої змушує ваше серце битися швидше❤ Людини, з якою хочеться бути кожну хвилину, тримати його за руку і відчувати неймовірне щастя ❤ Тонути в його обіймах. Людини, яка наповнює вас, доповнює і стає невід'ємною частинкою вашої всесвіту 🐻💎 ", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Так зворушливо 🥰 Ви приголомшлива пара ❤️", "Все всередині співає, коли бачу вас♥️♥️♥️", "Давно у мене ніхто не викликав такого захоплення як ваша пара 🙈☺️", "Ну тепер пупсика_Потапіка народити залишилося, або міні Настюшку🌷😘", "До сліз😭Ми теж вас шалено любимо❤️".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.