Російський гуморист Максим Галкін і співачка Алла Пугачова офіційно вступили у шлюб у 2011 році. Проте їх відносини почалися набагато раніше. Про майбутнє з примадонною артист зважився розповісти в інтерв'ю для репера Басти.

Так, у Галкіна поцікавилися, чи він стане шукати собі молоду супутницю життя, коли сам буде у віці, в якому зараз знаходиться його дружина. Тобто чи буде він вступати в шлюб з молодою жінкою, коли йому буде за 70 років.

Максим відзначив, що у Пугачової відмінне здоров'я, а значить не варто скидати з рахунків. Крім того, Галкін переконаний, що у нього буде тільки одна дружина і ця та, яка є зараз.

"Я ж не літніх люблю. Я люблю одну людину. Я закохався. Мені було 25, їй було 52. Але мені все одно, скільки їй років. Я ж її люблю не через вік, а тому що вона така, і нам добре разом. І між нами було все, що буває між двома людьми, які люблять один одного", - зізнався артист.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Артист визнає, що у відносинах бувало всяке. Так, після великої сварки він навіть роздумував над тим, щоб розлучитися з Пугачовою. Однак їх врятували гастролі.

Все поставило на місця тривала розлука з дружиною. Галкін зізнався, що більше вони не доводили відношення до "пожежного стану".

Нагадаємо, Галкін втік від Пугачової і дітей в Ізраїль.

Як повідомляв Знай. ua, Галкіна "розірвали" в мережі через провокаційного фото з дітьми.

Також Знай. ua писав, що Пугачова несподівано почала готуватися до весілля.