Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим відео, позуючи в досить відвертому образі. Так, артистка приміряла сукню з глибоким декольте, доповнивши вбрання яскраво-червоною помадою і стрілками, а також запропонувала шанувальникам виграти 5000$. Варто відзначити, що Оля серйозно налаштована створити власну жіночу партію, тому багато хто так і не зрозумів цей дивний жест.

"Головний приз 5000$ ⚠️
А також грошові призи, кожні 2 дні🔥🔥🔥", - лаконічно підписала Полякова. Фолловери взялися критикувати: "І ця людина збирається в політику??", "І ці люди лізуть в політику!!!", "Котилася , котилася і докотилася .. вже скоро то з праски лизни, то 5000 від Полякової . Куй залізо поки гаряче", "Станіславський ""- Не вірю....!""...☺😂😂", "Не знущайтеся над людьми!!! Це реально вже виходить за всі рамки!!!! Ви що гоните???!!!", "А продажним таким зіркам, яким все грошей мало! Немає поваги!".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.