Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже ніжним чорно-білим кадром, обійнявши подушку. Так, артистка позувала у відвертому чорному вбранні з відкритими плечима і рукавами в сіточку, а ось шанувальники вирішили, що замість подушки Тіна тримає малюка.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не змогли пройти повз: "Я подумала, що це дитинка, а не подушка, чорт", "спочатку подумала, що ти обіймаєш Веню😄", "якби краса була людиною, то краса була б Тіною😂 пікап", "Гарна дівчинка моя😍", "Тіна, ти сама ніжність❤️", "Дівчинка космос ", "Дівчинка ніжність".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.