Зірка української естради Ірина Білик, під час виступу на ювілейній церемонії Miss Blonde Ukraine в ролі ведучої заходу, отримала несподівану пропозицію руки і серця від свого зоряного шанувальника і колишнього чоловіка Діми Коляденка.

Відео зі зворушливим моментом з'явилося на фан-сторінці Ірини Білик в Instagram.

Під час заходу Коляденко став на одне коліно і запитав, чи вийде вона за нього заміж ще раз. Шикарна каблучка з діамантами підтвердила серйозність намірів зірки. Діма попросив колишню дружину не відповідати відмовою одразу і заявив, що любить її вже дуже багато років і шалено сумує.

Ірина Білик
Ірина Білик

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Білик взяла перстень з діамантом без коливань, а ось позитивної відповіді на пропозицію колишнього чоловіка поки давати не стала. Вона намагалася перевести ситуацію в жарт, однак Коляденко був дуже наполегливий. У результаті співачка пообіцяла подумати, у відповідь на що Коляденко заявив, що хотів би третю дитину, дівчинку, яка буде схожа на Ірину.

Варто відзначити, що у Білик зараз є чоловік - Аслан Ахмедов, з яким вони виховують дитину. Втім, Ірина зізналася, що вони з чоловіком мало часу проводять разом, так як Ахмедов знаходиться постійно в роз'їздах.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що фільм "Месники: Завершення" побив абсолютний рекорд і нокаутував "Аватара".

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.