Відома українська співачка, учасниця жіночого тріо "ВІА Гра" Еріка Герцег частенько радує численних шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе фото в сміливому образі.

На студійній фотографії, яка з'явилася в записі Еріки Герцег, вона постала на огляд публіки в неймовірно спокусливому образі. Треба сказати, що цим знімком артистка підтвердила свій статус секс-символу естради. Для спекотної фотосесії Еріка одягла відверте чорне боді, яке підкреслило соковите декольте і витончену фігуру. Волосся блондинки красиво покладені в пишної зачіски, а на її обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фото Еріка Герцег привітала дівчат з Днем блондинок: "З Днем Блондинок, мої красуні! Кажуть, я в житті дуже м'яка людина. По-моєму, це правда. На концертах, фотосесіях звичайно ж я намагаюся бути в "образі". Так от, іноді сама себе не впізнаю… Зухвала #Кічі. Спасибі @leo_beautyclub_premium. Photo: @danilkaistro. Hair: @maxym_ryndin. Makeup: @valeriya_rysina", - написала співачка.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото на сторінці Еріки. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипали дівчину компліментами. Найбільше похвали дісталося витонченій фігурі Еріки і пишному декольте.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.