Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує разом з маленькою дочкою Сонею.

На фото Ані Лорак з'явилася в кокетливому чорно-білому смугастому платтячку. Вона обіймає доньку Соню, яка одягнена в золотисту коротку сукню, обшиту паєтками. У обох розпущене волосся та посмішки на обличчях. У підписі до фотографії Ані Лорак написала: "Нехай всі дітки будуть здорові і щасливі". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати зворушливе фото Лорак з дочкою.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.