Популярний український танцюрист, член журі шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма рідко ділиться з прихильниками подробицями свого особистого життя.

Іноді, на його сторінці в Instagram з'являються нові фото, які привідкривають завісу закулісного життя. Так, і цього разу танцюрист опублікував цікавий знімок, на якому позує разом з українським артистом Павлом Зібровим.

"А кого із зірок ви б хотіли побачити на паркеті «Танців з Зірками» цієї осені? Крім @nataliya_mogilevskaya, звичайно". написав Влад Яма під фото

Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати фото на сторінці Влада Ями. Крім компліментів фоловери в коментарях пишуть також свої кандидатури, кого вони хочуть бачити у «Танцях з зірками».

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.