Популярна українська ведуча Леся Никитюк порадувала фанатів черговим знімком в стильному образі. Відповідне фото в коротких шортах з'явилося в Instagram.

З початком зйомок свіжих випусків популярного шоу "Хто зверху?" ведуча в соціальній мережі почала хвалитися стильними образами практично кожен день. Цього разу вона вразила фолловером несподіваним поєднанням одягу.

На Никитюк на свіжому фото довга вільна сорочка в смужку блакитного і білого кольору і дуже короткі джинсові шорти. Незвичайним є те, що Леся заправила сорочку в шорти так, що її краї визирали. Багато шанувальників відзначили незвичайний стиль артистки.

"Красуня!", "Найкраща, якій немає рівних. Шикарна", "Леся, ти знову новий тренд в моді започаткувала?! Хто більше натягне сорочку))", "Леся, крутій образ!", "Леся Ви сама-сама красіва на світі!", "Взимку пальто в штани, Леська, не забудь)", "Вау, яка красуня", "Яка ж красива, дуже оригінально!", - захоплюються фанати.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак не всі оцінили стильний образ дівчини і висловили своє здивування в коментарях.

"Красиво", "Нічого собі, ти сорочку аж куди заправила", "Елегантність, гумор, самоіронія, краса, ніжність - як це все в такому крихкому тілі вмістилося?) 😍", "Маєш гарний вигляд🎈", "Взимку пальто в штани, Леська не забудь...", "Леся що ти одягла ?Ну блін...я з тебе в шоці...", - пишуть фоловерів.

Нагадаємо, Лесю Никитюк освистали за "жорстоке поводження з тваринами".

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк похвалилася відпочинком на Мальдівах і мережа захлинулася заздрістю.

Також Знай. ua писав, що Никитюк розсмішила надто короткими шортами.