Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії, підігріла інтерес до своєї персони дивним фото. Відповідна публікація з'явилася в Instagram.

Артистка опублікувала знімок в той момент, коли вона виходить з машини. Однак увагу фоловерів привернула не машина, і навіть не стильний образ дівчини, а її обличчя.

Фанати відзначили, що особа Ані Лорак початок виглядати зовсім неприродно. Багато натякнули, що співачка перестаралася з пластикою та це її зовсім не прикрасило.

На фото Ані Лорак з'явилася в пошарпаних синіх джинсах і темної курточці оверсайз, а на її ногах витончені босоніжки з оригінальним підбором. Волосся зірки розпущені і розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж і дивний вираз.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове селфи Лорак. І якщо українські шанувальники просять повернутися додому і показати в Україні шоу "Діва", то російська вже давно присвоїли Лорак собі і називають її російської артисткою.

Нагадаємо, Лорак розсмішила голими сосками і безглуздими штанами.

Як повідомляв Знай. ua, Ані Лорак зворушила мережа чарівним фото з донькою.

Також Знай. ua писав, що голі соски Лорак довели мережу до істерики.