Українська співачка Наталя Могилевська після концерту MONATIK дала коментар журналістам з телеканалу "Україна". Про це пише Clutch.

1 червня на НСК Олімпійський відбувся великий сольний концерт MONATIK, який сам артист назвав "головним" у своїй кар'єрі. Журналісти програми Ранок з Україною на каналі Україна дізналися, хто з українських зірок відвідав концерт і що їх пов'язує з Дмитром Монатіком. Так, на заході з'явилося багато відомих артистів і продюсерів, серед яких Надя Дорофєєва, Володимир Дантес, Олександр Скічко, Юрій Нікітін, Лілія Подкопаєва, Ірина Горова і багато інших. Чи не кожен з них назвав MONATIK "новатором". Особливо тепло висловилася про артиста Наталя Могилевська.

"Я давно казала нашим журналістам, що любов і добро продається не гірше, ніж секс, наркотики і смерть. Але мені не вдавалося це довести. Спасибі Дімі, він довів всьому світу, що позитивна музика і легкий, приємний танець може чудово продаватися. Колись Дмитрик був 17-м учасником на Фабриці зірок-2, а могли пройти тільки 16. Мені не вдалося переконати продюсерів, що повинен пройти Діма, але я не готова була його відпустити, тому він залишився працювати у нас в компанії, був поруч і танцював у балеті", – коментує Наталя Могилевська в програмі Ранок з Україною.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, MONATIK показав Києву шоу світового рівня, був і Зеленський.

Раніше Знай.uа повідомляв, Могилевська нарешті розкрила всі карти і показала обранця.

Також Знай.uа писав, дружина Позитиву блиснула фігурою, якій позаздрить навіть Каменських.