У четвер, 23 травня, відбулося весілля найяскравішої пари українського шоу-бізнесу – Потапа і Насті Каменських. Шанувальники давно приписували знаменитостям роман, і ось, нарешті, їх підозри підтвердилися, і зоряний дует зіграв пишне весілля. І Потап, і Настя після весілля публікували безліч фото зі свята, а потім ще й з медового місяця. Але, схоже, пристрасті трохи вщухли, і молодята повернулися до звичайного життя, і відповідні фото тепер публікують в соцмережах.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, в цей раз Потап вирішив показати шанувальникам свої будні. Судячи з фото, Олексій вирішив політати. Він опублікував веселе селфі, на якому позує на аеродромі. На фото видно невеликий жовтий вертоліт, на якому Потап, мабуть, літав, а трохи далі можна побачити ще одне повітряне судно. Олексій у білій футболці, синій кепці і з модними сонцезахисними окулярами.

У підписі до фотографії артист написав: "Це кайф! Музика мій #вертоліт Helicopter!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Потапа, деякі запитують, де Настя.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.