Популярна українська рэперша Alyona Alyona відправилася на відпочинок в Іспанію. Відповідні фото з спекотного пляжу дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Альона Stories розповіла, що відправилася відпочивати в сонячну Барселону. Там разом з подругою вони орендували маленьку машину Smart.

"Велике авто для великих дівчат", - пожартувала рэперша.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Alyona Alyona опублікувала знімок, на якому виходить з води на одному з пляжів курорту. Для відпочинку співачка вибрала яскравий рожевий купальник, а доповнила образ стильними сонцезахисними окулярами.

Раніше в кліпі "Рибки" вона знялася в купальнику, а ще не так давно Олена уявила себе Венерою з картини Ботічеллі.

Раніше повідомлялося, що авторитетний американський журнал The New York Times включив відому українську рэпершу Alyona Alyona в топ-15 "найбільш важливих виконавців (європейського) континенту, в музичному та соціальному планах".

Журналісти порівняли Алену Савраненко з хіп-хоп виконавцем Азелией Бенкс. Крім того, вони похвалили колишню виховательку в дитячому садку за те, що вона не використовує нецензурну лексику. У матеріалі сказано, що Alyona Alyona вирішила читати реп українською мовою, хоча російська музика дуже популярна я нашій країні.

"У нас не було таких гучних свіжих імен, як вона, в реп-музики в Україні", - сказав український співак Іван Дорн у коментарі виданню.

Нагадаємо, рэперша Alyona Alyona увійшла в топ кращих європейських артистів.

Як повідомляв Знай. ua, рэперка Alyona Alyona приголомшила несподіваним рішенням.

Також Знай. ua писав, що вихователька Alyona Alyona засвітилася в Vogue.