"Жіночий Квартал" – новий розважальний телепроект студії "Квартал 95". Це велике концертне гумористичне і музичне шоу, в якому правлять бал жінки. Як кажуть автори нового проекту – це територія жінок, де вони головні, вони завжди праві і елегантно жартують про те, що їм справді цікаво.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На днях на сторінці "Жіночого Кварталу" в соцмережі Instagram з'явилося нове гаряченьке фото, на якому можна побачити одну з найскромніших учасниць колективу – Ольгу Жуковцеву. І вона, як видно, займається йогою біля басейну, на свіжому повітрі. Актриса позує в різних позиціях, при цьому на ній спокусливе бікіні.

В підписі до фотографій написано: "Йога - це не тільки корисно, але й дуже красиво! З Міжнародним днем йоги всіх, хто займається, викладає, або тільки починає. Давайте перевіримо, скільки серед нас йогів? Пиши в коментарях, скільки і як довго займаєшся. Чи вдається медитувати?". Шанувальники в захваті від такої незвичної фотосесії акторки і засипають дівчину компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Доплата у розмірі ще однієї пенсії: кому з пенсіонерів дуже пощастить Нові суми у платіжках змусять брати мікропозики: кому підвищать тарифи аж на 80% Обережно, яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркетах Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 показалася у крихітному купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.