Українська ведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії, здивувала новим постом про чоловіка співака Влада Топалове. Відповідний знімок з'явився в Instagram дівчини.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дівчина опублікувала фото з чоловіком і написала, що "любить і ненавидить" його одночасно.

Фанати неоднозначно поставилися до даної публікації і навіть побачили натяк на розлучення.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Розлучення! Дурниці, любов потрібно ростити, доглядати, володіти вчитися. Ви класні", "Їй на ногу наступив?", "Оооо! Знайоме. Скорпіон у справі?", "Топалов так постарів", "А скільки йому років? Вигляд у нього звичайно жах", - пишуть в мережі.

Більше вогню багаття чуток додала сама Регіна, яка відповідала на деякі коментарі фанаток. Вона зазначила, що з чоловіком вони вже подали на розлучення і те, що Вад наступив їй на серце.

Раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедний кадр з коханим чоловіком Владом Топаловим, чомусь невдоволено відкривши рот. Так, артистка зізналася, що любить і ненавидить чоловіка одночасно, назвавши змішані почуття "високими відносинами".

Нагадаємо, Тодоренко розривається між кар'єрою і сім'єю, допоможіть вибрати.

Як повідомляв Знай. ua, Регіна Тодоренко заговорила про інтим та роботу з Дудем.

Також Знай. ua писав, що Тодоренко накинулася на Топалова у всіх на очах.