Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала цікаве відео, яким продемонструвала фігуру без фотошопу. В ролику можна побачити, як Регіна позує фотографу в пікантній фотосесії.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео Тодоренко позує в спокусливому чорному боді, поверх якого накинула шкіряну косуху з купою заклепок і ремінців. На шиї в телезірки чорний "нашийник", її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж. Оскільки це відео, то Регіна не мала можливості фотошопити нерівності на тілі, так що шанувальники можуть добре розглянути її фігуру після пологів. І треба сказати, що фанати в захваті, адже Тодоренко виглядає приголомшливо.

У підписі до відео Регіна написала: "Покривлялась трохи тут для прекрасного і деспотичного фотографа @orlovaphotographer. Зовсім скоро покажемо вам результат. Спасибі, мій ідейний натхненник @alina_astrovskaya_".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.