Російський продюсер Барі Алібасов влаштував бійку в під'їзді свого будинку з лікарем-дієтологом. Конфлікт зняли на камеру і опублікували в мережі.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео Барі Алібасов спочатку в халаті, а потім тільки в трусах намагається випровадити дієтолога зі свого будинку. Зустріч вийшла досить емоційною.

На сходовій клітці у них виникла словесна перепалка. Все це відбувалося на очах не тільки інших мешканців, але й журналістів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Так, продюсер навіть кілька разів штовхнув медика. Він на підвищених тонах заявив, що доктор не надавала йому необхідну допомогу в період відновлення після отруєння миючим засобом, а також могла "напихати" його наркотичними препаратами до госпиатлизации Алібасова в НДІ ім. Скліфосовського.

У свою чергу дієтолог викликала поліцію до хати Алібасова. Вона вважала, що родичі продюсера насильно утримували його в квартирі.

Раніше повідомлялося, що Відомого російського продюсера Барі Алібасова виписали з лікарні після довгого лікування від опіків шлунка.

Зараз Алібасов в Підмосков'ї, але, як повідомляє його син, продюсер думає, що він знаходиться в Сочі.

"Батько продовжує подорожувати в часі і періодично думає, що зараз 1964", — розповів Алібасов-молодший.

Нагадаємо, Барі Алібасов після виписки став мандрівником у часі.

Як повідомляв Знай. ua, сестра Алібасова назвала імена отруйників.

Також Знай. ua писав, що перші визнання сина Барі Алібасова, в це важко повірити.