Російський комік, автор пісень і шоумен Семен Слєпаков потрапив у гучний скандал через безглузду жарти. Відповідна публікація з'явилася в Instagram артиста.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Семен розмістив фотографію, на якій позує у лікарській формі на тлі дорогої іномарки.

"А кажуть, у нас лікарям мало платять", - написав він під фото.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Саркастична обурила публікація шанувальників і вони в коментарях розкритикували цю публікацію. Вони відзначили, що Слєпаков зажерся і даний пост не смішний, а плоский і противний, адже лікарям дійсно мало платять.

"Лікарям платять мало, а Семену Слепакову не мало і він цим хвалиться. Не смішно зовсім, плоско і огидно", "Не смішно, напевно, тому що я лікар! Працюю в 3-х лікарнях, в результаті набігає хоч якась сума для більш-менш нормального життя", "Як смішно, зажравшийся ублюд*до", - обурюються фоловерів.

Раніше повідомлялося, що відомий російський гуморист Семен Слепаков в Instagram поділився новим віршем під назвою "Розмова з дієтологом". У своїй поезії Семен висміяв жінок, які намагаються скинути зайві кілограми за рахунок своїх багатих подружжя.

Так, відомо, що публікація містить знімки самого Слєпакова з тортом в руці і перцем чилі в зубах.

Нагадаємо, Насіння Слєпакова терміново госпіталізували через проблеми з серцем.

Як повідомляв Знай. ua, Слєпаков порівняв повних жінок з поросятами.

Також Знай. ua писав, що Слєпаков розлютив мільйони людей віршем.