Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. Так, переможницею шоу стала дівчина на ім'я Даша Квіткова. Як виявилося, ще до фіналу зйомок парочка вже крутила роман, і Микита навіть запросив Дашу жити з ним у новій квартирі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На днях обраниця холостяка показала квартиру, в якій вони зараз живуть. Даша також розповіла, що півтора місяці вони жили в порожній квартирі – не було ні меблів, ні техніки, ні кухні.

"Півтора місяці ми жили в порожній квартирі. Не було кухні, ми користувалися службами доставки і їли на коробці, уявляючи, що це наш стіл. Поки ми чекали на приїзд нашого ідеального ліжка, ми спали на матраці. Поки не було холодильника, ми купували продукти на один день або їхали в найближчу кав'ярню", – зізнається дівчина.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Даша Квіткова також поділилася, що вони з Микитою поступово облаштовують свою квартиру. "Зараз ми створюємо нашу квартиру, обживаємо і заповнюємо її. З'явилася ліжко, шафа, найм'якіший диван у світі, кухня, на якій ми готуємо сніданки, улюблений пухнастий килим, на який ми заходимо і дивимося серіали", – каже Даша.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як сімейне гніздечко в'є.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.