Фіналістка шоу "Голос країни" Тетяна Амірова презентувала свій новий сингл "Не спеши", який увійде до дебютного альбому артистки.

Автором музики і тексту виступила сама Амірова.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У мені, як виявилося, живе багато душ. Одна любить співати єврейські пісні, інша любить бродвейські мюзикли і обожнює танцювати, а третя, як з'ясувалося, вміє писати пісні. До мене вперше постукало натхнення і я рада, що маю можливість розкрити ще одну частину своєї душі: романтичну, вразливу, в якій дуже багато любові", - поділилася вона.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що музичний колектив Амірової складається з досвідчених музикантів. Так, барабанщик Євген Костіц встиг попрацювати з Джамалою та групою KAZKA, клавішник Олександр Огневец – з Іваном Дорном, бас-гитрист Микола Кистенєв – з групою Ріапобой.

Нагадаємо, реперка Alyona Alyona увійшла у топ найкращих європейських артистів.

Раніше Знай.ua повідомляв, Джамала згадала, що відчувала у момент перемоги на "Євробаченні".

Також Знай.ua писав, Бабкін продемонстрував, як привчає новонародженого сина до музики.